Bachar-Straußburgien

Siirry alas

Bachar-Straußburgien

Viesti kirjoittaja Kunkku Karhu lähetetty La Maalis 31, 2018 10:06 am

Valtion nimi: Bachar-Straußburgien
Asukasluku: 49 miljoonaa ihmistä
Päämies: Achill Grünberg
Hallitseva puolue & valtiomuoto: Hallitseva puolue on Radikaalipuolue (Saks. Radikale Partei Puol. Partia Radykalna) 53% kansasta. Valtiomuoto on Liittotasavalta Bacharin ja Straußburgienin välillä (todellisuudessa Achill Grünberg johtaa maata yksinvaltiaan tavoin)
Pääkaupunki: Pärliini (5,4 milj. asukasta)
Muita kaupunkeja: Münsshen (3,2 milj. asukasta), Krackowa (2,9 milj. asukasta), Bodznan (2,3 milj. asukasta), Hamburgeri (2 milj. asukasta), Reufour (1,3 milj asukasta) ja Warcazadva (1 mij. asukasta)
Erityiset tuonti- ja vientituotteet: Tuonti; Luonnonvarat, öljy, teknologia ja paperi. Vienti: elintarvikkeet, metallit, autot, lentokoneet ja junat.
Kielet: saksi (saksa) 54%, pulska (puola) 39%, kazekki 2%, muut 5%
Uskonto: Katoton kirkko 47%, Protestikirkko 34%, Artodoksinen kirkko 2%, muita 3% ja ateisteja/uskonnottomia 14%
Armeija: Rauhan aikana 350 000 sotilasta, sodan aikana jopa kolme miljoonaa.
Lyhenne: BSB
Kansallislaulu: Ei ole, siitä ei ole päästy sopuun
Itsenäisyys: Bachar ja Straußburgien yhdistettiin maailmansodan jälkeen yhdeksi valtioksi

Muita tietoja: Bachar-Straußburgien on Bacharin ja Straußburgienin osavaltioiden muodostama liittovaltio. Liittovaltio syntyi toisen maailmansodan jälkeen, kun saksilaisten asuttama Straußburgien ja pulskalaisten asuttama Bachar yhdistyivät. Valtiossa on ollut ongelmia jo pitkään. Osavaltiot ovat autonomisia, ja etniset ryhmät (eli käytännössä saksit ja pulskalaiset) pääosin vihaavat toisiaan. Osavaltioilla on omat lippunsa, valuuttansa (Bacharilla Liiri, Straußburgienilla Markku), kansallislaulunsa ja viralliset kielensä. Valtiota johtaa aina joka toinen vuosi saksilainen, ja joka toinen vuosi pulskalainen. Näin kansanryhmien välistä sortoa pyritään minimoimaan. Kansa on kuitenkin urheiluhullua, ja valtion yhdistää suuret urheilukilpailut, varsinkin jalkapallon mm-kisat. Saksilaisen Achill Brünbergin kaudella maan talous on romahtanut, ja leipäjonot kasvaneet. Lähes kaikki valtion ikimetsistä on hakattu maan tasalle, ja kaupunkeja hallitsevat savupiippuviidakot. Maa on nykyään hyvin epävakaa, ja sisällissota voi syttyä hetkellä minä hyvänsä.
avatar
Kunkku Karhu

Viestien lukumäärä : 18
Liittymispäivä : 21.03.2018
Ikä : 13
Paikkakunta : Taka-Perälä
Valtio pelissä : En tiiä vielä, mutta varaan ainakin Sveitsin ja Itävallan.

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa